Opis produktu
Mleko krowie odtłuszczone w płynie jako surowiec do produkcji różnych produktów mlecznych
Parametry fizyko-chemiczne i mikrobiologiczne
Zawartość tłuszczu: max. 0,08 %
Pasteryzacja: negatywna
Kwasowość: PH 6,6 – 6,8 %
Ilość drobnoustrojów: max. 30.000/ml
Zawartość skażeń : zgodnie z obowiązującymi przepisami
Białko: min. 3,1 %
Gęstość: min. 1,0310 g/ml
Salmonella nieobecna w 25 g
Smak, wygląd
Typowy mleczny, czysty, homogeniczny płyn, biały z odcieniem do kremowego
Organizmy modyfikowane genetycznie
Nieobecne
Konserwanty
Nieobecne
Przechowywanie
Max. 18 h
Pakowanie
Cysterny, temp. max. 5° C
Transport
Środek transportu powinien zabezpieczać produkt przed wilgocią i innymi szkodliwymi czynnikami środowiska.