MLEKO ODTŁUSZCZONE W PŁYNIE

Opis produktu

Mleko  krowie odtłuszczone w płynie jako surowiec do produkcji różnych produktów mlecznych

Parametry  fizyko-chemiczne i mikrobiologiczne

Zawartość tłuszczu: max. 0,08 %

Pasteryzacja: negatywna

Kwasowość: PH 6,6 – 6,8 %

Ilość drobnoustrojów: max. 30.000/ml

Zawartość skażeń : zgodnie z obowiązującymi przepisami

Białko: min. 3,1 %

Gęstość: min. 1,0310 g/ml

Salmonella nieobecna w 25 g

Smak, wygląd

Typowy mleczny, czysty, homogeniczny płyn, biały z odcieniem do kremowego

Organizmy modyfikowane genetycznie    

Nieobecne

Konserwanty

Nieobecne

Przechowywanie

Max. 18 h

Pakowanie

Cysterny, temp. max. 5° C

Transport    

Środek transportu powinien zabezpieczać produkt przed wilgocią i innymi szkodliwymi czynnikami środowiska.