MLEKO I SERWATKA

Mleko w proszku – zarówno odtłuszczone, pełne czy natłuszczane – stanowią istotny składnik do wielu produktów końcowych. Produktami tymi są ciastka, czekolady, lody, …

Są również produktem gotowym samym w sobie. Co ważne! Produkt ten jest naturalny, zdrowy, odżywczy.

Serwatka w proszku oraz maślanka w proszku mają również podobne przeznaczenie jak mleko w proszku, czyli stanowi istotny składnik wielu produktów spożywczych w przemyśle cukierniczym i piekarniczym. Zachowany jest również jego naturalny, zdrowy i bezpieczny charakter.

MLEKO W PROSZKU
ODTŁUSZCZONE

MLEKO W PROSZKU
PEŁNE

MLEKO W PROSZKU
NATŁUSZCZANE

SERWATKA W PROSZKU
SŁODKA

SERWATKA W PROSZKU
KWAŚNA
 

SERWATKA SŁODKA
W PROSZKU
DEMINERALIZOWANA

MAŚLANKA
W PROSZKU

ŚMIETANA
W PROSZKU 50%

ŚMIETANKA
W PROSZKU 42%